top of page

Luitko jo nämä?

5 parasta vinkkiäni -mistä alehaukka ostaa vauvan ja taaperon vaatteetvauvan ja taaperon alennus vaatteet

Tykkään metsästää ale-tuotteita. Kun löydän hyvän alennuksen, keräilijä-metsästäjä vaistoni aktivoituvat: "-70%! Nyt on iso saalis koukussa!" Suonissani alkaa virrata luolanaisen endorfiinia. Koska asun jumalan selän takana, hevonkuusessa, metsän siimeksessä etc. en luonnollisesti voi metsästää ale-tuotteita kivijalkamyymälöissä, joten nettishoppailu on tullut tutuksi. Ykköskriteerit itselle on, että vauvan ja taaperon vaatteet ovat käytännöllisiä ja pitkäikäisiä.


Jotta saisin rahaa blogini ylläpitoon, tämä juttu sisältää affiliate- linkkejä. Eli ostamalla tuotteita näiden linkkien kautta saan vaatekaupan myyjältä pienen provision. Tässä yleisimmät nettikaupat, joista ostan Sohvin vaatteet ja oivalluksia siitä, mitkä vaatteet on toimineet parhaiten.

taaperon vaatteet


1. LINDEX

Lämpimät legginsit, jotka pysyvät jalassa. Vauvalle jatkettavat bodyt.


Parhaat legginsit erottuvat muista Lindexin legginseistä sillä, että kuvauksessa lukee ”harjatut”. Mikä tarkoittaa, että sisäpinta on erittäin pehmeä ja kangas on materiaalina paksun tuntuinen. Nämä ovat niin paksut, ettei tarvitse pukea päälle collegehousuja tms. vaan sisäleikeissä voi pitää pelkästään näitä. Tämä helpottaa kivasti pukemisrumbaa. Näissä on myös kiristettävä vyötärö kuminauha-nappi systeemillä eli pysyy napakasti päällä myös meidän sirorakenteisella Sohvilla. Muiden legginsien valuessa jatkuvasti kohti maanpintaa, nämä pysyy päällä hurjemmassakin menossa.

Vauvoille Lindexiltä löytyy parhaat bodyt, sillä jatkettavuutensa ansiosta niitä voi käyttää pitkään. Niissä on käännettävät hihansuut ja kaksirivinen nepparisto haarassa. Lisäksi kankaan materiaali säilyy "uuden" näköisenä pitkään, kun monet muut nukkaantuvat niin, ettei niitä kehtaa antaa edes ilmaiseksi pois. Sohvilla oli uusien lisäksi yksi kirpparilta ostettu Lindex-body, jota käytettiin hurjasti ja annoin sen vielä eteenpäin ihan siistin näköisenä.

Kurkkaa tästä Lindexin paksut legginsit: www.lindex.fitaaperon vaatteet


2. Polarn O. Pyret

Laadukkaat ulkovaatteet kasvunvaralla.


Popin vaatteethan ovat tunnetusti normaalia hintavampia, mutta ale-tuotteista löytyy silloin tällöin kukkarolle sopivaa vaatetta. Saimme aikanaan lahjakortin popiin ja päädyin ostamaan kurahousu-takki setin kokoa 92. Pop on hyvin ottanut huomioon, että päiväkodissa kuravaatteiden alle pitää mahtua ohuet ulkovaatteet. Koko oli väljä ja henkselien säätövara suuri, joten näitä on käytetty sieltä 1v iästä ja edelleen yli 2 vuotiaana on oikein passelit. Varmasti kolmen ikävuoden kieppeillä mahtuu edelleen ainakin kotikäytössä. Ensi keväälle on myös alelaarista hankittuna hengittävä kuoritakki, joka kehuu olevansa testivoittaja. Palaan kirjoittamaan tähän lisää, kunhan ollaan ensin koekäytetty takkia.

Kurkkaa tästä Polarn O. Pyret:n takkivalikoima pikkuisille: www.polarnopyret.fi


taaperon vaatteet


3. Martinex

Korkeavyötäröiset housut, jotka kasvavat vauvan ja taaperon mukana


En ymmärrä tätä taaperomuotia, kun meillä lähestulkoon kaikki taaperon housut on niin matalat vyötäröltä, että vaippa vilkkuu joka välissä. Vaihto isompaan kokoon ei auta, kun housut ei sitten meinaa pysyä ylhäällä. Äitiyspakkauksessa tuli mukana ihanat Pippi-merkkiset keltaiset housut käännettävällä vyötäröllä ja lahkeilla. Nämä olivat vauvalle ihanat, kun ei yhtään kiristäneet vatsan kohdalta. Yritin kuumeisesti löytää näitä lisää ostettavaksi, mutta en vaan löytänyt mistään netin uumenista. Sitten jossain kohtaa löysin nämä Martinexin muumihousut. Näitähän ei saa kun kokoon 86 asti, mutta jatkettavuuden ansiosta olen käyttänyt näitä vielä 2 vuotiaalle. Nyt lopulta nilkat ei meinaa mahtua lahkeista läpi, joten joudun näistä haikein mielin luopumaan. Eli käyttöikä pitkä, vaippa ei vilku hurjimmassakaan menossa ja housut ei kiristä vyötärön kohdalta vaikka kuinka masu pömpöttäisi. Olisipa tällaisia isommalla koolla. Lisäksi Martinexin ohuet muumipaidat ovat olleet kooltaan väljiä ja pitkiä, niin että mahtuvat hyvän aikaa ja peittävät alaselän hyvin.taaperon vaatteet


4. Halpa-Halli

Napakasti jalassa pysyvät jarrusukat, sekä lämmin villakypärämyssy


Halpahallilla on kaksi tuotetta, joita ostan säännöllisesti lapselleni. Aivan ykkösenä on jarrusukat. Ne on yksinkertaisesti parhaat juuri täällä. Olen ostanut myös KappAhlista ja Lindexistä kauniita jarrusukkia, mutta kummassakin materiaali on hiukan ohuempaa ja sukka on jotenkin niin löysä, että se on aina väärinpäin vilkkaan taaperoni jalassa. Kun taas halpahallin sukat pysyvät napakasti paikoillaan, eikä niitä tarvi olla oikomassa joka välissä. Toinen tuote on ohut villakypärämyssy. Erityisen ihana tämä on ollut vauva-aikoina, sillä se on niin ohut ja pehmeä. Nyt 2 vuotiaalla on jo isompi koko käytössä ja se suojaa mukavasti niskaa ja kaulaa ja antaa lisälämpöä päähän kylmillä keleillä. Lisäksi se venyy niin hyvin, ettei tavitse olla koko ajan ostamassa uutta. Taaperokoon myssy, menee varmasti kolmivuotiaana vielä.vauvan vaatteet


5. H&M

Parhaat kesävaatteet ja vauvansukat


Hm:n vaatteet ovat malliltaan erittäin tyköistuvia. Vauva-aikana olen muutamat ihanat harjatut legginsit löytänyt täältä. Lisäksi vauvan talvihaalarit ja ekan vuoden talvihaalarit olivat hm:n. Tosin verrattuani Lassie haalareihin, tuntuivat hm haalarit kuitenkin hieman viileiltä ja materiaali ohuelta. Ehkä sopivat paremmin Etelä-Suomen keleille. Ekat talvikengät olivat myös täältä, mutta niiden sisällä oli varpaiden yllä kummallinen terävä muhkura. Joten en ehkä suosittelisi täältä kenkiä etsimään. Vaikka olen löytänyt aivan ihania vaatteita taaperolle hm:ltä, niiden käyttöikä on usein lyhyt, koska vaatteissa on harvemmin kasvunvaraa. Sen sijaan ihania kesävaatteita taaperolle seuraavaa kesää varten olen aina parhaiten löytänyt hm:n alesta alkusyksyllä. Myöskin vauvan ensisukat on täällä parhaat. Eli kun ostaa sellaiset mitkä on puuvillaa ja joissa on muotoiltu kantapää, eli ei mitään froteepumpulia tai ribbiä. Nämä puuvillaiset oikealla kantapäällä pysyvät hyvin vauvan jalassa.


Comentários


Os comentários foram desativados.
äiteentunnustuksia uhmaikä
Äiteen tunnustuksia on huumorilla höystettyjä poimintoja uhmaikäsen Sohvin ja uusavuttoman äiteen kasvusta ihmisinä.
aiteen tunnustuksia uhmaikä
bottom of page